Kertoo virtuaalitalli Ramya Ranchin elämästä, ja hieman virtuaalimaailman muitakin asioista.

torstai 9. elokuuta 2012

Blogin avaus !

Ramya Ranch on hiljattain perustettu, askellajihevosiin painottuva, virtuaalitalli. Emme kuitenkaan ole niin uusi kuin miltä näyttää! Jotkut saattavat minua muistaa nimeltä Heidi M. ht.netissä. Tai kenties talleista Branwen Farm, Syndur, Eucarya Warmbloods..?

Ramya Ranch jatkaa tavallaan siitä mihin Branwenin kanssa jäin. Pelastin suurimman osan vanhoista saddlebredeistä sekä muutaman tennesseenwalkerin. Ja pieni sekalainen lauma muita, joista yksi lempihevosistani on ehdottomasti rmh ori Cyrus BRN !
Myönnettäköön että suurin osa hevosista on syntynyt siinä 2007-2008 vuonna joten VARLin mukaan niiden kuuluisi olla jo kuopassa. Päätin ottaa joitain vapauksia koska tämä on kuitenkin virtuaalimaailma joten olkoot nuo nyt sitten niitä superpitkäikäisiä hevosia :). Ja sivut oli myös päivittämättä parin vuoden ajalta joten voi sitä tuskaa ja googlen pläräämistä ! Joten laiskuuttani merkitsin vain sijoitukset sivuille vaikka eivät nuo nyt mitään hirveän kilpailleita ole.

Joitain uutuuksia olen ehtinyt jo hankkia, vähän vahvistusta hevosjoukkoihin. Viimeksi kun virtuaalimaailmassa pyörin niin VRL oli tauolla, ARJhin oli vasta tulossa luokkamuutokset joten innoissani olen nyt ottamassa mm friisiläisiä ja arabialaisia askellajiradoille !

Tätä kirjoittaessani en ole vielä ehtinyt kuvia etsiä kaikille uutuuksilleni mutta pakkohan heistä on nyt paria esitellä.

To Be Attacked Ion, katsokaa nyt sitä ! Tasan kolmen polven verran sukua virtuaalimaailmassa, ja kolmannessa polvessa on pari ikivanhaa Branwenilaista, Anxiety X & Actually Oval, jotka olivat silloin yksiä lempiponejani ja taitavat olla vieläkin. Ja unohtamatta ihanaa Austin Powersia, niin uusi mutta kuitenki niin vanha.

Yllätyin erittäin positiivisesti kun huomasin Knoxdalen olevan vielä pystyssä. Pari kasvattia sieltä onnistuinkin hankkimaan, Jillaroon & Old Main.

Sekalainen läjä muita, mangalargaa, paso finoa, gaited baroqueta..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti