Kertoo virtuaalitalli Ramya Ranchin elämästä, ja hieman virtuaalimaailman muitakin asioista.

perjantai 10. elokuuta 2012

Kuvien etsimisen vaikeus

Kuvien etsiminen osaa olla välillä niin tuskaa. Ei tahdo millään löytyä kriteerien mukaisia kuvia.

esimerkki 1) musta tamma joka muistuttaisi edes jollain tasolla mangalargaa, rotu on harvinainen joten täytyy tyytyä sukulaishevosten kuviin. Tuloksena on tämä, liian raskas ollakseen mangalarga joten päätin että tuo hevonen on nyt vaan lihavassa kunnossa jonka vuoksi näyttää noin raskaalta.

esimerkki 2) Mitä tehtä kun vanhempien sivuilla ei ole kuvaa, saatika väriä? Lähdetään arvuuttelemaan isovanhempien värien pohjalta että mikä väri olisi se todennäköisin. Päädyin rautiaaseen, sitten pitäisi enään etsiä rautiaan paso fino orin kuvat. Rautias paso fino ei ole harvinainen väri, kuvia luulisi siis löytyvän - ja löytyykin. Mutta hevosella pitää olla tietty ilme, mikä tahansa massakökkörautias ei käy. Rautiaita puskee joka nurkasta joten täytyy olla persoonallisuutta! Lopputulos on ihanan sympaattisen näköinen rautias.

esimerkki 3) Huono rotuleima, tulee mieleen ihan tennesseenwalker. Mutta voikko saddlebred on niin harvinainen näky ettei kuvien kanssa parane kitsastella. Samaan syssyyn voisi laittaa tämänkin, ruunikonkimo. Melko pieni, epäselvä ja epäedustava kuva.

Pläräsin tänään tuntikaupalla googlea etsien kivoja farmeja kuvineen. Lupakyselyjä laittelin kymmenittäin ja ihmettelen suuresti jos sieltä ei nyt ainakaan yhtä myönteistä vastausta tule. Yleensä tulee pelkkää noottia tai sitten ei vastata ollenkaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti